260052.jpg

1,5kpl banaania

2,5dl kuohukermaa

0,5dl kevytmaitoa

2tl kaakaojauhetta

4tl vaniljasokeria

6kpl keltuaista

1,25dl sokeria

Mittaa kerma ja maito kattilaan.´laita baanani kerma-maito seokseen ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi.Laita vanilja sokeri sekä normaali hienosokerikattilaan.Tässä vaiheessa laitat kattilaan sen 0,25dl sokeria.Kuumenna seosta melkein kiehuvaksi.Vatkaa keltuaiset loppu sokerin kanssa vaahdoksi1dl sokeria)Anna seoksen jäähtyä vähän aikaa.Yhdistä kerma-maito banaani seos keltusais-sokeri vaahtoon ohuena nauhana.Kippaa taas tämä seos takaisin kattilaan ja kuumenna sekoittaen siihen asti kunnes seos alkaa saostumaan ja pulpahtaa muutaman kerran.Jaa annosmaljoihin ja laita jääkaappiin jäähtymään vähintään 2tunniksi,mutta mielellään saa olla yhden päivän.Vaihoehtoisesti bruleen voi myös kypsentää uunissa 100 asteessa 1tunnista kahteen vesihauteessa.Kattilassa tosin saa nopeimmin valmista ja ihan samanlaisen lopputuloksen.Ennen tarjoilua pitäisi polttaa bruleen pinta.Ripottele hienoa sokeria pinnalle ja jos löytyy pieni käsikäyttöinen kaasu poltin niin sillä homma onnistuu hyvin.Mutta ei ole pakko sitä pintaa polttaa.